Tremamissbruket sprider sig

Vem är Fruk-Östen? Och vad betyder det att han är klär? Klärvoajant månne?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tremamissbruket sprider sig

 1. Jens U skriver:

  Lustigt nog går det samtidigt två andra kampanjer så att säga åt andra hållet, med alla prickar borttagna. Nån kursgård lockar med prickfria möten (prıckfrıa moten), och i en annan kampanj, som jag inte minns vad den gör reklam för, har tagit bort fläckarna från dalmatiner och kör också med nåt klatschigt med prickfritt. Slump eller lata reklamare?

 2. Jacob Rask skriver:

  Och Go:teborg flyttar prickarna lite.

 3. junie skriver:

  prickar

  Det där störde jag mig fruktansvärt mycket på tills jag insåg att det var reklam för kalles prickiga kaviar. Ganska kul egentligen :)

 4. Östen Dahl skriver:

  Go, Göteborg, go!

  Jag hade själv funderat på att ta upp det där med "go:teborg", som tycks vara göteborgarnas nyuppfunna autonym. Det ser ju ut som IPA, och kan eventuellt förleda någon fonetikkunnig turist att uttala namnet med å-ljud och "hårda" g-n. Men de IPA-litterata är kanske så få bland besökarna att det inte är något större problem. Men försöker man söka på http://www.go:teborg.com får man ett felmeddelande:

  Firefox vet inte hur den här adressen ska öppnas eftersom protokollet (www.go) inte är associerat med något program.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>