För den som vill hänga med

Som nybliven panschis händer det ju ibland att man inte längre hajar klyket när småsniglarna lättar på tungans band. Som tur är finns det hjälp att få, och här får vi en genomgång av det allra senaste courtesy of ”en 19 årig Stockholmstjej på 1.77 cm” med, får man väl tillägga, en svårbedömbar grad av självdistans.

(tack till Johanna för tipset!)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till För den som vill hänga med

 1. Felix Ahlner skriver:

  Utan att slösa tid på att läsa amerikanska modebloggar så undrar jag om det verkligen är ”international writing” att använda perdy. Om något så framstår man väl som en sydstatare? Men men, ur ett svenskt perspektiv så är det faktiskt internationellt.

 2. LarsW skriver:

  Den svenske kocken..

  Johnny på Stationsvakt hade videon till behandling i helgen. Han tyckte att tjejen lät lite som den svenske kocken i mupparna och klippte lite i ljudspåret.

 3. David skriver:

  Urban Dictionary tar upp två olika betydelser av "perdy" där bara den första explicit sägs vara en omskrivning av "pretty" men där det väl känns (utan närmare kunskaper) som att båda borde vara det. En av betydelserna listas som "used mainly in the south" men inte den andra så är det den som Mogis använder så kan det väl fungera.

 4. inga johanson skriver:

  För den som vill hänga med

   Ibland kan b och p vara ett problem,

  det här perdy-ordet fick mig att minnas The Trashmen –  Surfin' Bird

  http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>