Esperanto i EU!

Rasumus Fleischer postade för evigheter sen en 32-i-topp lista över tyska partievideor for EU. Nu har jag en tysk gäst och vi tittade lite på videorna och då hittade jag en som jag inte såg förr och som jag tror ni skulle gilla

http://www.youtube.com/watch?v=UIqFoB3uxhY.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Esperanto i EU!

 1. Mikael Parkvall skriver:

  Notera att en av de som kommenterar Youtube-inlägget dissar esperanto på grund av förekomsten av klickljud (sic!) i språket. En ganska bra illustration, tycker en annan, till hur avfärdandet av esperanto i högre grad än mycket annat inte kräver några som helst sakkunskaper!

 2. Rickard skriver:

  Red

  Som du ser tog jag bort senaste och ordnade in Jotob-länken i det ursprungliga inlägget Hedvig. Stöd för inbäddad kod kommer i sinom tid.

 3. inga johanson skriver:

  esperanto i EU

   

  Tysk TV ARD har då inga problem med esperanto utan kan rapportera om en ungdomskonferens i Tjeckiska Liberec , 400 deltagare från 50 länder – vilken svensk TV eller radio kanal kan berätta om detta? Vi är väl också med i EU!

  http://mojose.wordpress.com/2009/07/22/germana-televidkanalo-parolas-esperanton/ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>