Kupero estas denaska parolanto

Jag tillhör en liten grupp människor som oftast inte tycker att barn är speciellt kul — men det finns ju undantag. Så lite svårt måste jag erkänna att det var att inte charmas av lille Cooper (Kupero), som i denna Youtube-snutt bevisar att det finns infödda talare av esperanto.

(Cooper är lite för liten för att få speciellt mycket sagt själv, men pappsen ber alltså gossen identifiera olika kroppsdelar, samt frågar ”vad säger katten/hunden/kon”, och avslutar med att be om en puss).

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>