Nyord

Det är lite lite bildmaterial här, tycker jag. Så här kommer en bild på ett originellt ord som ger typ inga googleträffrar alls (plåtat av Päivi i Åkersberga i sensomras):

2 kommentarer till Nyord

1. Lena Samuelsson skriver:

Nyord

Ringerska,

låter ju onekligen originellt och vackert. Kanske ett nytt marknadsföringsknep för att locka folk till telefonistyrket. För att forsätta i den stilen skulle man kanske kunna kalla ”call center” för ”ringhall”.

2. Eliza Kajanus skriver:

Omskolning?

Eller kan det vara en äktenskapsmäklerska? Någon som ”ringar” folk? Kanske en omskolning för en f d änglamakerska, nu när dessa  – lyckligtvis – inte längre finns?