Nyordslistan, dårå

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nyordslistan, dårå

 1. Mikael Parkvall skriver:

  Men vafan, bloggjävel! Funka nån gång då, som omväxling!

 2. Stefan Holm skriver:

  Ett trick för att få ner blodtrycket, Mikael, kan vara det, som hjälpte mig, när det var lögn i helvete att länka (om du kör Windows):
   
  Väl inne på bloggsidan, klicka på Tools i övre raden och därefter på Compatibility View Settings. Står det nu ling.su.se i en rad där, så klicka Add (eller skriv in manuellt) för att få bloggen och Bill Gates att snacka med varann. Kanske a shot in he dark men det halp mig! Efter varje uppdatering av operativet kan det vara idé att gå in och kolla där.

 3. inga johansson skriver:

  "Who needs Windows?" , som Bodo Wartke sjunger  2:40
  http://www.youtube.com/watch?v=yvUh3QkHGGw

 4. Adam skriver:

  Måste efter en tids fundering fråga ifall den evigt kommenterande Stefan Holm är samma Stefan Holm som nådde viss (läs totalt) framgång i höjdhopp under förra deceniet. Vill minnas att jag läst något av honom angående särskrivningar i en värmländsk tidning.

 5. Stefan Holm skriver:

  Nej, Adam, ingen skugga må falla över den högtskuttande namnen för min mer jordbundna svada – låt vara att inte heller han är direkt buskablyg, när det gäller att vädra åsikter.

   

  Se där vådan av att ha ett efternamn, som är (eller åtminstone för några tiotal år sedan var) det vanligaste enstaviga i Sverige. Förnamnet (bibliskt precis som ditt) hade en peak på 50-talet för att sedan sakta dala och numera ha hamnat i träda. Det krävs kanske en Hollywood-film om Apostlagärningarna för att ge det en renässans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>