Europeiska sprakdagen

Idag den 26 september är det Europeiska språkdagen enligt beslut av Europarådet, då man ska fira språklig mångfald, mångspråkighet och livslångt inlärande av språk. Om det svenska firandet kan man läsa på www.sprakdagen.nu (var annars?). Man bör skynda till Serieteket i Kulturhuset för där pågår det verksamhet från 11 till 18. Det utlovas också information om aktiviteter på andra ställen, men än så länge syns den inte till, så det är nu lite bråttom om den ska hinna upp innan dagen har gått till ända…

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>