Språktidningen har kommit

Den nya Språktidningen har nu kommit ut med sitt första välmatade nummer. Det kan nog hända att vi får anledning att kommentera någonting i innehållet men nu nöjer vi oss med att konstatera att man redan på sidan 3 hittar reklam för denna blogg! Vilket vi tackar för.

(På Språktidningens hemsida hittar man ännu inte så mycket om det första numret, det står faktiskt fortfarande "Språktidningen finns inte än", men man har väl haft för mycket att tänka på för att hinna uppdatera…)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>