En särskrivningarnas revansch

Idag rekommenderar vi Sofias julkalenderSpråkkonsultstudenternas på härvarande universitet blogg (för att använda en anno dazumal påbjuden possesssivkonstruktion). Den är på temat juliga särskrivningar, och har beskrivits av en utomstående som ”24 kunskapsluckor fram till jul”.

Det i skrivande stund senaste inlägget berör för övrigt tautologier av den typ som nyligen varit uppe även här hos oss. (Fast det innehåller också den missprydande felaktigheten att "latte betyder mjölk på franska").

En kommentar till En särskrivningarnas revansch

1. Sofia Göker skriver:

Fyndigt!

"24 kunskapsluckor fram till jul" – haha! Den formuleringen kommer jag nog sno både en och tre gånger.